Meer over mij en mijn werk

Over het bedrijf.

KjellFotografie staat voor u klaar om al uw mooie en/of bijzondere gebeurtenissen vast te leggen!

Mag ik mij even voorstellen.

Hoi! Ik ben Kjell. Toen ik 15 was kwam ik voor het eerst in contact met fotografie. Door het project We Young People See Nature, een uitwisselingsproject van een groep Nederlandse en Poolse studenten die dol waren op de natuur en fotografie, werd ik ondersteund naar het kijken en zien naar foto’s. In 2012 begon ik aan de opleiding fotografie aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Na deze opleiding die ik in 2016 heb afgerond ben ik mijn eigen bedrijf gestart, KjellFotografie.

Neem een kijkje op mijn website en voel je vrij contact op te nemen!

Vriendelijke groet,

Kjell Salters

img-20190705-wa0001

 KJELL SALTERS

FOTOGRAAF

Mijn process.

Na te zijn begonnen met natuur -en dierenfotografie ben ik ook in aanmerking gekomen met sport, reportages, bruiloften, portretten en meer! Hier onder staan twee foto’s met uitleg waarom ik juist deze foto’s zo mooi vind.

1

Emotie

Het mooie van deze foto is dat deze ‘Trojan’ helemaal in het spel zit. Pure concentratie, ook achter de lijn!

kjsa_american_klein_20160221_0346
kjs0843_klein
2

Portret

Met dit prachtige natuurlijke licht op lokatie maakte ik dit portret van deze grafisch designer. Het licht kwam vanuit een raam dat de hele lokatie verlichtte. Door de donkere kleding en de donkere achtergrond kan je nog net de contouren van de persoon zien.

3

Kunstzinnig

Tijdens sportfoto’s probeer ik vaak de rust op te zoeken in de juist drukke momenten! Zoals hier te zien; shorttrack schaatsen! Een snelle en dynamische sport waarbij focus voorop ligt!

kjsa_short_track_klein_20160206_0907

Start typing and press Enter to search